facebook circle color 256twitter circle birdyoutube 256
phoneEpi

Στο Παλαιό Φάληρο από το 2000 ...

**Με μια ομάδα έμπειρων και ικανών εκπαιδευτικών που εγγυώνται την καλύτερη δυνατή βοήθεια στους μαθητές μας, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.

 
 
lazaridis
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Μαθηματικός στα Φροντιστήρια Επί.
Μέλος συντακτικής επιτροπής του περιοδικού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Αρκετές δημοσιεύσεις στο περιοδικό Ευκλείδης Β΄.
Συμμετοχή στις επιτροπές των επαναληπτικών θεμάτων της ΟΕΦΕ.
 
zikas
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΚΑΣ
Υπεύθυνος για την Χημεία και Βιολογία στα Φροντιστήρια Επί.Τριάντα χρόνια στην ιδιωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διδάσκοντας Χημεία και Βιολογία.
Πτυχίο Χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Mεταπτυχιακές σπουδές: Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Συμμετοχή στις επιτροπές των επαναληπτικών θεμάτων της ΟΕΦΕ.
 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Υπεύθυνος για την Φυσική στα Φροντιστήρια Επί.
 
 giota
ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΖΑΝΑ
Σπούδασε φιλολογία στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα της  ηθικής - πολιτικής φιλοσοφίας μέσω των πλατωνικών και αριστοτελικών συγγραμμάτων και του σχολιασμού τους από τον γερμανικό ιδεαλισμό. Από το 2008 -2010 παρέδιδε στο εν λόγω πανεπιστήμιο σεμινάρια επί της ηθικής αριστοτελικής φιλοσοφίας με αντικείμενο την έννοια της προαιρέσεως.
Εδώ και 15 χρόνια διδάσκει στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση το μάθημα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αποκτώντας εξειδικευμένη διδακτική εμπειρία τόσο στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών όσο και στις γενικότερες απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων .
Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την άρτια λειτουργία των θεωρητικών σπουδών στα φροντιστήρια ΕΠΙ.
 
 dimela
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΔΗΜΕΛΑ
Η Ελεωνόρα Δημελά είναι διδάκτωρ Γλωσσολογίας, με πείρα στη Μέση και την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας, με ειδικευμένες σπουδές στη Γλωσσολογία (μεταπτυχιακό, διδακτορικό).
Έχει διδάξει Γλωσσολογία στα Πανεπιστήμια Πατρών και Αιγαίου, ενώ αυτή τη στιγμή παραδίδει διαλέξεις στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στο χώρο της ιδιωτικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκεται τα τελευταία δέκα χρόνια, διδάσκοντας την Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία και τη Λατινική Γλώσσα.
Παράλληλα, συνεργάζεται με γνωστούς εκδοτικούς οίκους για την επιμέλεια-μετάφραση εκπαιδευτικών συγγραμμάτων.
Την εκφράζει ιδιαίτερα η φράση του A. Graham Bell «πέρα από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας».
 
 vradi
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΔΗ
Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών . Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακες σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία και τη Γνωσιακή Νευροφυσιολογία.
Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης τα τελευταία 15 χρόνια και στη Γ΄ Λυκείου ειδικεύεται στο μάθημα της Λογοτεχνίας ... έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή συγγραμματων για τη Μέση Εκπαίδευση καθώς και λογοτεχνικών έργων.
 
 DimitrisGeorgas
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΣ 
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε δημόσια σχολεία ως αναπληρωτής/ωρομίσθιος καθηγητής, διδάσκοντας τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών(Α.Ο.Δ.Ε.) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας(Α.Ο.Θ.).
Παράλληλα, έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ειδικεύεται σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο πρόγραμμα του Ανοικτού Πανεπιστημίου «Σπουδές στην Εκπαίδευση».
 
 galazoulas
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ
Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Παιδαγωγική) της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών την περίοδο 2003-2007. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του συμμετείχε στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών κατά το οποίο παρακολούθησε διδασκαλίες  σε Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια και δίδαξε ο ίδιος. Επίσης, έχει εκπονήσει εργασίες που αφορούν τα μαθήματα: Αρχαία Ιστορία, Βυζαντινή Ιστορία, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, Αρχαία ελληνική φιλοσοφία, Ιστορία της Νεοελληνικής Εκπαίδευσης κ.ά.
   Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2008 και στη Γ΄ Λυκείου ειδικεύεται στο μάθημα της Ιστορίας.
   Βασικός σκοπός της διδασκαλίας του είναι να καταστήσει τους μαθητές κατακτητές της γνώσης και όχι απλούς αχθοφόρους.
 
 eleana
ΕΛΕΑΝΑ ΖΗΚΑ
Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σάμος την περίοδο 2006-2010. Ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο την "Μαθηματική Μοντελοποίηση στις Φυσικές Επιστήμες" την περίοδο 2011-2013.
Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Μαθηματικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.
Υπεύθυνη του μαθήματος Ανάπτυξη υπολογιστών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
 
 chioni
ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΙΩΝΗ
Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Westminster του Λονδίνου.  Μεταπτυχιακά στην Συμπεριφοριστική Ψυχολογία (MSc Behavioural Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UNIVERSITY OF CENTRAL LONDON), υποψήφια για το Διδακτορικό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία με το Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο, Γνωσιακό Συμπεριφορικό, Δραματοθεραπεία, Θεραπεία Σχημάτων. Με εξειδίκευση στις Εξαρτήσεις-ουσίες, αλκοόλ, ιντερνέτ, κ στις Διατροφικές Διαταραχές – βουλιμία, ανορεξία, συναισθηματική υπερφαγία.
Πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο ST’ MARY’S HOSPITAL, στο Λονδίνο. Εθελοντική εργασία στα Δημοτικά Ιατρεία του Παλαιού Φαλήρου. Συμμετέχει σε σεμινάρια και ημερίδες πάνω σε θέματα Ψυχολογίας κ Ψυχοθεραπείας. Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων & του Γνωσιακού Αναλυτικού Μοντέλου Ψυχοθεραπείας (ACAT). Πιστοποιημένη Γνωσιακή Συμπεριφορική θεραπεύτρια από τον Ευρωπαϊκό κ Βρετανικό Σύλλογο Ψυχοθεραπευτών. Κατέχει άδεια ασκήσεως Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπευτή. Μέλος της επιστημονικής ομάδας «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ».
Δημοσιεύει άρθρα της στο ηλεκτρονικό κ έντυπο τύπο, ενδεικτικά: εφημερίδα  «ΗΧΩ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ», περιοδικό & στην ηλεκτρονική σελίδα  «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ», ηλεκτρονικές σελίδες «Νέα Σμύρνη», « Παλαιό Φάληρο», «Healthier World» κλπ.
Ασχολείται με Θέματα Σχέσεων,  Προσωπικής Ανάπτυξης (Αυτογνωσία),  Δεξιότητες Αντιμετώπισης Προβλημάτων,  Άγχος Φοβίες,  Κατάθλιψη,  Διαταραχές Διατροφής (Υπερφαγία, Βουλιμία, Ανορεξία), Συμβουλευτική γονέων,  Συμβουλευτική Ζεύγους. Διοργανώνει ατομικές & ομαδικές συνεδρίες για άτομα με προβλήματα βάρους, εξαρτήσεις.
 
 stratigakis
ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ
Μαθηματικός
Ερευνητής σε θέματα εκπαίδευσης.
Εκπαιδευτικός συντάκτης της Εφημερίδας Αγγελιοφόρος (της μεγαλύτερης εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας)
Πιστοποιημένος Σύμβουλος Σταδιοδρομίας- Μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού)
Συνεργάτης της Ελευθεροτυπίας και της Καθημερινής
Εκπαιδευτικός Συντάκτης του www.naftemporiki.gr